مدارس سردشت یکشنبه ۷ دی ماه تعطیل شد استاندار تهران: شرایط آب پایتخت فوق بحرانی است مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فوت ۱۴ هزار نفر بر اثر تصادفات طی ۸ ماهه ۱۴۰۴ جزئیات تعطیلی مدارس البرز در روز یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴  جزئیات طرح زوج و فرد تهران فردا یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ جزئیات تعطیلی مدارس تهران یکشنبه ۷ دی ماه ۱۴۰۴ هشدار وقوع سیلاب و کولاک برف؛ هفته پر بارش در راه ۲۰ استان اطلاعیه مهم درباره تعطیلی مدارس اصفهان فردا یکشنبه ۷ دی مدارس تهران فردا یکشنبه ۷ دی تعطیل شد؟ پایان شوم رفاقت چند ساله؛ سرقت از خانه دوست در فردیس با نقشه زنانه فوری/ مدارس و ادارات این استان فردا یکشنبه ۷ دیماه تعطیل شدند یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی آموزش و پرورش: مدارس اصفهان شنبه ۶ دی تعطیل نیست ایرانی‌ها ۸ برابر بیشتر از مردم جهان می‌سوزند! مقصر اصلی آلودگی هوا؛ نیروگاه‌، خودرو، موتورسیکلت‌ یا سوخت بی‌کیفیت؟

وزارت بهداشت: مطالبات پرستاران در اولویت است

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به درخواست‌های پرستاران و مجموعه سلامت استان فارس تأکید کرد که مطالبات این قشر در اولویت کار وزارت بهداشت است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیرکل خانه پرستاران مهاجرت را یکی از دلایل کمبود پرستاران دانست و افزود: تغییر شغل پرستاران نیز دیگر عامل کمبود این نیروهاست. چرا که پرستار تصور می‌کند با اشتغال یک کار آزاد بسیار راحت‌تر می‌تواند درآمدزایی داشته باشد در حالی‌که شغل پرستاری مسئولیت بالایی دارد و پر استرس است و پرستار همواره با بیماری‌های پر خطر مواجه است. ساده‌ترین کار جایگزین برای پرستاران، تاکسی‌های اینترنتی است که می‌توانند در آن اشتغال داشته باشند.

در پی اعتصاب و درخواست پرستاران در مراکز درمانی شیراز، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر امروز، ۲۴ آبان در سفر به شیراز با نمایندگان جامعه پرستاری استان فارس دیدار کرد که در این نشست مباحثی در خصوص درخواست‌ها و مطالبات و رفع چالش‌های حوزه پرستاری مطرح شد.

عباس عبادی در این نشست با ذکر این نکته که نیت دولت چهاردهم افزایش رضایت‌مندی مردم و تأمین نیاز‌های کشور است، افزود: پیگیری مطالبات کارکنان مجموعه سلامت به ویژه پرستاران و تامین کمبود‌های دارویی، در اولویت دستور کار مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه آینده‌ای سرشار از صلح و آرامش پیش‌روی مردم دنیا و کشورمان باشد، از تلاش مجموعه سلامت فارس در راستای خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نکاتی را در خصوص وضعیت مطالبات مجموعه سلامت فارس و اقداماتی که در این زمینه انجام شده است، را مطرح کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست برای عملیاتی کردن خواسته‌های کادر سلامت استان فارس اعلام آمادگی کرد و گفت: مواردی که در اختیار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز است، در دستور کار قرار دارد و خواسته‌های منطقی در حال پیگیری و زمینه برای رفع نیازمندی‌ها و افزایش رضایتمندی‌ها فراهم است.

سیدبصیر هاشمی، تسهیل شرایط و امور رفاهی کارکنان سلامت و به ویژه پرستاران از اولویت دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد و افزود: پیگیر مطالبات پرستاران استان هستیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار